aarggghhh, aivoverenvuoto!!!
Sen tämän sivun ulkonäkö aiheutti, syvennytäänpä sitten hieman sisemälle kun turhat nesteet on saatu poistettua pääkopasta.
Miksi ihminen, joka kirjoittaa nettisivullaan surkeasta elämästään pitäisi kiinostaa ketään, se, että ei saa naista ja on työtön on aivan selviö. Niinhän me kaikki. Ei meillä ole mitään muuta elämää kuin olla netissä ja surkutella omaa kohtaloaan, miksi, miksi, miksi tuosta kuvaruudusta tuo uhkea blondi ei materialisoidu tähän minun viereeni vaikka kuinka olen sitä tässä pähkäillyt?
Miksi en saa tuota Nokian insinöörin virkaa, vaikka olen sitä jo 67.kertaa chätissä Nokialta kysynyt.
Ja tämähän blogi on kuin sipuli, ainoastaan nyt on se ero, että lähdin tutkailemaan yhden sivun alaosasta ja kerrokset siis vain lisääntyvät. Erittäin psykoloogiin hommaa, Freudilainen blogisfäärin tutkimushuippu.
Okei Luuserin elämä alkaa hahmottumaan silmieni edessä...
Otetaanpa pieni esimerkki Markun elämästä:

1. Moneltako menet nukkumaan?
Vaihtelee aika paljon. Pyrin tosin valvoon aina 24.00 saakka. Ehkä siinä 04.00 aikoihin kömmin sänkyyn, voi kyllä venyä 06.00:n, riippuu paljon siittä minkälaista viihdykettä mulla sillä hetkellä on meneillään.

Tässä näemme yhden suurimmista syistä, miksi Markulla ei ole työtä ei naista. Se, että pyrkii valomaan 24.00 saakka mutta kömpii 0400 tai 0600 sänkyyn ja kuitenkin postailee blogiinsa jokaisena vuorokauden aikana mutta vähemmin öisin, on vaikuttavaa ja tulee siis vaikuttamaan tämän diagnoosin lopputulokseen. Jatketaan...

2. Valvotko usein? Jos valvot niin mikä pitää sinut hereillä?
Valvon usein kyllä. Yleensä erilaiset viihdykkeet pitää mut hereillä: pelit, leffat, alkoholi, porno, netti jopa kirjat, sivistynyt kun olen=).

Ahaa! Huudahdan yhteen ääneen.

Markulla on selvä läheisriippuvuuden osahaara, materialistunut äiti/isähaava. Se, että äiti ei ollut lähellä Markun lapsuudessa ja Isän ainainen juopottelu aiheuttavat juuri tämän laista epävarmuutta, mitä voimme havaita Markun elämässä.
 
Ja tätä rataa. Matkaa on turha jatkaa, näytän nyt teille ylivoimaisten aivojeni (Äo 443) multifraktaalisen käsittelykyvyn ja annan arvioni tästä blogista maailmalle:

Kaverihan on täysi Luuseri
Ja kuten tiedämme näitä tyyppejä on noin 8% koko suomen työikäisistä, eli ei meillä hyvin mene.

Ainoa plussa, jonka annan on se, että back napilla pääsen takaisin Blogilistalle. Toivotaan, että seuraavalla kerralla minulla on jotain sanottavaa satunnaisblogista >>>>>>>>>