No ei tarvinnu siihen asiaan paljoakaan paneutua, yksi löytyi lintuinfluenssa.com seuraa tätä mielenkiintoista aihetta.
Tästä sivustosta opin heti sen, että esim. Israelista tulevat kalkkunat eivät ole luonnollisesti kuolleita, joten k-kaupan pakastealtaasta niitä ei kannata heti halvan hinnan vuoksi kotia kantaa. Toisaaltaan jos pakastealtaasta löytyy luonnollisesti kuolleita eläimiä, on hyvä jossain määrin niitäkin kyllä välttää.
Mitenkähän on kuinka paljon todella vaikuttaa tuo lintuinfluenssa kanan syöntiin? Toisaaltaan nakkeja voi laittaa näinkin tai sitten näin.
Mitäs siis tapahtuu jos mainonta on syvältä ja avioliittohelvetti olisivatkin naimissa ja toinen olisi tehnyt toiselle nakkisoppa toivoen, että jos se tarra olisikin väärässä?
Jos tilaisit Aku Ankan, ei tarvitsisi himoita sorsaa.
Todellisuutta voisi olla se, että pandemia lähtee apinasta. Se vielä, että apina ajaa autoa, voi lisätä riskiä entisestään. Ja miksi näin sanon? Katsoin viime lauantaina Avaraa luontoa, siellä sanottiin, että autoilevan apinan reviiri voi olla kymmenen kertaa laajempi kuin vastaavasti autottoman lajikumppanin.
Ja jos otetaan huomioon se, että apina osaa tankata...

No siis tää pandemia juttu alkaa leviämään käsiin, mikähän olisi mukavempi aihe. Mun kaveri ajaa taksia, se on mukava tyyppi. Taidankin vaihtaa aiheen taksi-blogeihin...

Ai tässä aiheessa sivuttiinkin jo takseja, no annetaan sitten tän mennä ja tehdään laajempi juttu muistakin taksikuskeista seuraavaksi.